Schůze 17.6.2015

18.06.2015 13:59

K zápisu z tradiční středeční schůze…

 

-          řekli jsme si co a jak se bude dít v neděli v Ostrově v klášterním areálu a tímto znovu všechny příznivce našeho spolku zvu na akci „Folk&rocková zahrada 2015“, která započne v 15:00 hod a potrvá zhruba do 20:00 hod.

-          dále jsme okomentovali velice „úspěšnou“ schůzku, která měla proběhnout ve středu 17.6. za účasti zástupců města, lázní, spolku a klubu českých turistů…píši měla, ne proto, že by neproběhla, nýbrž proto, že se sešli pouze zástupci našeho spolku a zástupce LL Jáchymov. I v této malé sestavě jsme se však dokázali domluvit, že jako spolek si vezmeme na starosti vyznačení dvou turistických tras a to…trasa směr Popov a trasa směr dolní stanice klínovecké lanovky. Další schůzka se zmíněnými zástupci proběhne příští středu…držme si palce J

-          další bod diskuze navazuje na předchozí…dohodli jsme se, že příští schůzi pojmeme formou veřejné vycházky, která by měla vést právě jednou z výše zmíněných tras. Píši veřejná, protože bychom byli rádi, kdybyste se k nám přidali a eventuálně i přispěli svými nápady. Vycházet budeme cca v 17:00 od LC Agricola, ale zájemce prosím, aby sledovali náš Fb, kde přesný čas ještě upřesníme.

-          již v minulém zápise zmiňovanou stezku „Slunečná“, která začíná za tenisovými kurty RP a končí v oblasti Horního Žďáru, nakonec zaštítí LL Jáchymov. Samozřejmě jim budeme k ruce.

 

To myslím bude všechno. Tak zase za týden.

 

S pozdravem, Ta lepší polovička ;-)

—————

Zpět


Kontakt

Jáchymov pro život z.s.

Dvořákova 643,362 51 Jáchymov

IČO: 04194624