Schůze 10.6.2015

11.06.2015 13:45

Zdravím a pozdravuji přátele, členy a ostatní příznivce spolku,

 

měsíc se téměř s měsícem sešel, euforie z úspěšného závodu pomalu opadla a náš spolek se pomalu a jistě začíná vracet do zajetých kolejí. Ne, že bychom jen zaháleli, ale naši pozornost jsme směřovali především k oficiálnímu založení spolku a také k soukromým restům, které jsme kvůli plánování závodu zanedbali. Nyní jsme zpět a připraveni na všemožné…

 

Abych tak nějak shrnula včerejší schůzi…

-          projednávali jsme, co vše nám ještě chybí k podání nového návrhu a s potěšením musím říci, že toho již není mnoho. Tentokrát dokumenty kontroloval odborník, takže by to mohlo klapnout.

-          dále jsme diskutovali o oslavách 500. výročí města Jáchymov a způsobu, jakým bychom mohli přispět. Pár zajímavých nápadů padlo, ale zatím jsou to opravdu jen nápady, takže si je s vašim dovolením, necháme pro sebe.

-          jednohlasně jsme se však shodli, že propůjčíme své síly a um na znovuobnovení lesní stezky, která „vede“ od tenisových kurtů za Radium Palacem až do Horního Žďáru. Že jste o takové stezce nikdy neslyšeli? Nejste jediní. Zatím mnoho informací nemáme, ale budeme je uveřejňovat tak, jak k nám budou přicházet…

-          a v posledním bodě jednání jsme přislíbili účast na festivalu římskokatolické církve. Ne, nelekejte se! Nepůjde o modlení ani nic podobného, nýbrž o festival „Folk&Rocková zahrada 2015“, který pořádá ostrovská farnost. Koho by to zajímalo…klikněte zde. Samozřejmě jste všichni srdečně zváni.

 

Tak zase za týden.

Vaše Money Peny ;-) 

—————

Zpět


Kontakt

Jáchymov pro život z.s.

Dvořákova 643,362 51 Jáchymov

IČO: 04194624